• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

BLED stanovanjski objekt s turističnimi apartmaji

Cena: 1.590.000 €

Opis nepremičnine

**IZJEMNA PRILOŽNOST ZA INVESTICIJO - ZEMLJIŠČE Z DOVOLJENJEM ZA IZGRADNJO TURISTIČNIH APARTMAJEV NA BLEDU**

Ponuja se vam redka priložnost nakupa urejenega zemljišča na izjemni, razgledni lokaciji na Bledu, zelo priljubljenem turističnem središču.

Za nepremičnino je že pridobljeno gradbeno dovoljenje za izgradnjo sodobnega stanovanjskega objekta, namenjenega za turistično dejavnost.

Projekt predvideva izgradnjo 16 luksuznih turističnih apartmajev - 6 prostornih suit in 10 elegantnih apartmajev skupne velikosti 832 m2.

 Struktura enot je skrbno načrtovana za zagotavljanje največjega udobja in nepozabnega bivanja za vaše goste. To je odlična priložnost za vse tiste, ki iščete možnost investiranja v hitro rastoč sektor turizma.

Ker je gradbeno dovoljenje že pridobljeno, je možnost takojšnjega pričetka gradnje, kar vam omogoča, da začnete z gradbeni deli takoj po nakupu.

Ocenjena vrednost del 3. gradbene faze  (geotehnična dela, zemeljska dela, betonska dela, tesarska dela, jekelene konstrukcije ter krovsko kleparska dela) znaša okoli 800. 000 eur.

V prodajni ceni ni upoštevan DDV. Smo zastopniki prodajalca, zato kupec ne plača provizije oziroma drugih stroškov

Ne zamudite te redke priložnosti za investicijo na eni izmed najlepših po lepoti opevani lokaciji na svetu, kjer lahko uredite nove apartmaje za najbolj zahtevne goste in zaključene skupine..

Za več informacij, predstavitvi podrobnosti projekta v razgovoru s projektantom, kot tudi za dogovor ogleda lokacije, nas prosim kontaktirajte na telefonsko številko 041 888 888

ali nam pošljite e-pošto na abc@abc.si.

Veselimo se sodelovanja z vami in vašim uspešnim projektom na Bledu.

 

Osnovni podatki nepremičnine

Posredovanje:
prodaja
Šifra:
15062023
Vrsta objekta:
zemljišče
Tip:
investicijsko zemljišče
Parcela:
1.379,00 m²
Regija:
Gorenjska
Občina:
Bled
Lokacija:
Bled
Dokumenti:
PROJEKT_2022.pdf

Energetski razred nepremičnine

IZRAČUN KREDITA

Vpišite vaš naslov in poiščite pot do nepremičnine

Iz naše ponudbeveč