• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

BISER V SRCU IZOLE

Cena: 360.000 €

Opis nepremičnine

Čudovito Trisobno Meščansko Stanovanje z Razgledom na Morje - Izola

Predstavljamo vam ekskluzivno priložnost za nakup razkošnega trisobnega meščanskega stanovanja v srcu Izole. Zavzemite svoje mesto v prefinjeni meščanski hiši iz leta 1906, ki s svojimi 65,8 m² ponuja eleganco, udobje in brezčasen razgled na bistro modrino Jadranskega morja.

Razkošje z Zgodovinskim Pritikom: To stanovanje je del skrbno obnovljene meščanske hiše, ki ohranja duh preteklosti z modernim dotikom. Vsak kotiček hiše pripoveduje zgodbo, od nove strehe do svežih fasad in okenskih okvirjev, vsi obnovljeni pod budnim očesom spomeniškega varstva.

Eleganten Dom z Karakterjem: Notranjost stanovanja odraža meščanski šarm z visokimi stropi in prostornimi sobami, obnovljeno med leti 1994 in 1996, vključno z novimi električnimi in vodovodnimi inštalacijami, okni in talnimi oblogami. Svetle in sončne sobe, obdane z velikimi steklenimi površinami, zagotavljajo obilje naravne svetlobe, s čimer je vsak dan v tem domu posebno doživetje.

Tloris za Sodobno Bivanje:

  • Predsoba,
  • kuhinja z jedilnico, ki se elegantno združuje v prostorno dnevno sobo z dostopom na veliko ložo,
  • dve spalnici,
  • kopalnica,
  • Ločen WC.

Lokacija, Ki Nudi Vse: Nahaja se na elitni lokaciji, le nekaj korakov od morja, plaže in vse potrebne infrastrukture, kar omogoča idealno kombinacijo mirnega zasebnega zatočišča in bližine urbanega vrveža. Uživajte v edinstvenem stiku z naravo, medtem ko vam sodobne ugodnosti ostajajo na dosegu roke.

Vaša Priložnost za Nepozabno Bivanje:

Ne zamudite priložnosti za življenje v tem izjemnem stanovanju, kjer se prepletajo zgodovina, eleganca in sodobno udobje. Dobrodošli v vašem novem domu, kjer vsak dan zaživi kot obljuba razkošja in sproščenosti ob morju.

Energetska izkaznica: razred B2.

 

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene in ne plača agencijske provizije.

Osnovni podatki nepremičnine

Posredovanje:
prodaja
Šifra:
4120J-3
Vrsta objekta:
stanovanje
Tip:
trisobno
Tlorisna površina:
65,80 m²
Leto izgradnje:
1906
Leto prenove:
1990
Regija:
Južna Primorska
Občina:
Izola/Isola
Lokacija:
Izola

Energetski razred nepremičnine

Energetska izkaznica stavbe

Energetska izkaznica
Razred B2
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

IZRAČUN KREDITA

Iz naše ponudbeveč