• English
 • German
 • Italiano
 • Russian

Petram Resort - penthouse dupleks stanovanje

Cena: 642.530 €

Opis nepremičnine

Na najbolj severni točki hrvaške obale s pogledom na Piranski zaliv se nahaja Petram Resort & Residences z vrhunskimi nepremičninami za bivanje. 

Visoko-kvalitetna trajnostna gradnja, novi materiali in svež dizajn v kombinaciji z inovativnim konceptom vzdrževanja in upravljanja nepremičnin v zaprti skupnosti ponujajo popoln oddih z vsemi storitvami, ki si jih lahko zamislite na dosegu roke.

Skupno 18 stanovanj se nahaja v treh večstanovanjskih zgradbah in so po meri narejena za vsakega, ki išče vrhunsko stanovanje ali prostor za oddih. Nahajajo se na mirni lokaciji in ponujajo večjo mero zasebnosti. 

Na voljo je 6 čudovitih štirisobnih penthouse dupleks stanovanj modernega videza in odprtih tlorisov

Vsako stanovanje ima v spodnjem nadstropju prostoren dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, dve spalnici s svojima kopalnicama in stranišče za goste, v zgornjem nadstropju pa najdemo še glavno spalnico s kopalnico in garderobno sobo, stranišče za goste ter kuhinjo in jedilnico z izhodom na razkošno teraso in razgledom na sončni zahod. Notranja uporabna površina je 110,5 m2, velikost terase pa je 51,4 m2. Vsakemu dupleks stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred zgradbo. 

Stanovanja se prodajajo popolnoma opremljena, in sicer v stilu Luxury. Mesečni stroški vključujejo vzdrževanje v višini 4 eur/m2 + DDV in vplačilo v rezervni sklad v višini 0,5 eur/m2. Navedena cena je brez DDV in vključuje stanovanje, dve parkirni mesti ter notranjo opremo.

V resortu Vam bodo vedno na voljo naslednje storitve:

 • Restavracije in kavarne, 
 • Telovadnice in drugi športni objekti, 
 • Nakupovanje,  
 • Wellness in spa,
 • Bazeni (infinity, zaprti, vrtni, za otroke),
 • Privatna plaža z barom,
 • Otroški park in privatno varstvo otrok,
 • Storitve varovanja, paketi vzdrževanja, concierge, prevozi po kopnem in morju,..

V neposredni bližini se nahaja profesionalno golf igrišče z 18 luknjami, mnoge vinske in oljčne poti, izleti za kolesarje in pohodnike ter številna kulinarična doživetja Istre. Za vse, ki ste željni še več vodnih dogodivščin pa je le nekaj minut vožnje oddaljen vodni park Istralandia. Poleg tega bližnje mesto Umag ponuja vse urbane in druge storitve potrebne za moderno življenje.

Edinstvena priložnost za vsakega, ki si želi svojega koščka raja na zemlji in ceni udobje ter brezskrbnost, ki ju zagotavljajo storitve luksuznega resorta

V sodelovanju z Gorenjsko banko Vam omogočamo ekskluzivne stanovanjske kredite za nakup izbrane nepremičnine v Petram Resort & Residences – z izredno ugodno obrestno mero, s hitrejšo izpeljavo najema kredita in celostno svetovalno podporo osebnega bančnika.

Smo izključno zastopniki prodajalca – kupec ne plača provizije.

Osnovni podatki nepremičnine

Posredovanje:
prodaja
Šifra:
P006S15
Vrsta objekta:
stanovanje
Tip:
dupleks
Tlorisna površina:
128,35 m²
Število spalnic:
3
Število kopalnic:
3
Leto izgradnje:
2022
Regija:
Istarska županija
Občina:
Umag
Lokacija:
Savudrija

Energetski razred nepremičnine

IZRAČUN KREDITA

Iz naše ponudbeveč