• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

Hotel Ormož

Cena: 550.000 €

Opis nepremičnine

HOTEL V SRCU ORMOŽA, PRILJUBLJENI DEŽELI VINOGRADNIŠTVA

Ponujamo priložnost za nakup bivšega hotela v čudovitem in slikovitem mestecu Ormož. Leži v naročju mogočnih vinorodnih teras, kjer se melodija klopotcev prepleta z dih jemajočo naravo. Ta čarobni kraj, kjer so se prepletali stari običaji, izvrstna kulinarika in živahna kultura, lahko postane vaš.

Hotel se razprostira na parceli velikosti 3.076 m2, ki se nahaja v samem središču mesta. Zgodovinski kompleks, ki je bil zgrajen v dveh fazah, je gostil italijanske lovce, ki so se odpravljali na lov v bližnjo Hrvaško. Stavba s štirimi etažami (pritličje, dve nadstropji in mansarda) je v letu 2008 prejela posodobitve - obnovljena je bila kuhinja, plinska instalacija, elektrika, vodovod, odtoki, talne in stenske obloge.

Čeprav stavba v zadnjih letih ni bila v uporabi, je temeljitost njenega zasnove ohranjena, kar odpira obsežne možnosti za nadaljnjo prenovo. Ta impresivna lastnost ponuja izjemno priložnost za razvoj in postavitev novega hotelskega centra z 72 ležišči. Hotel bi lahko bil povezan tudi z zdravstvenimi in SPA dejavnostmi, ki bi dodatno obogatile ponudbo v Ormožu in njegovi okolici.

Ponujamo vam priložnost, da postanete del Ormoža, dežele odličnih vin, bučnega olja, bogate kulturne dediščine in nepozabnih ljudi. Izkoristite to priložnosti!  Tudi koncern Carthago, evropski vodilni proizvajalec prestižnih avtodomov  višjega srednjega razreda je letos že odprl svojo novo tovarno v Ormožu.

Za več informacij ali ogled nepremičnine, nas prosim kontaktirajte. Veselimo se sodelovanja z vami pri oblikovanju novega poglavja te izjemne zgodbe.

Osnovni podatki nepremičnine

Posredovanje:
prodaja
Šifra:
13062023
Vrsta objekta:
poslovni prostor
Tip:
večnamemben
Tlorisna površina:
1.536,70 m²
Parcela:
3.076,00 m²
Leto izgradnje:
1960
Leto prenove:
1980
Regija:
Podravska
Občina:
Ormož
Lokacija:
Ormož
Dokumenti:
IDZ_Hotel_Ormoz_K2.pdf

Energetski razred nepremičnine

IZRAČUN KREDITA

Iz naše ponudbeveč