• English
 • German
 • Italiano
 • Russian

Hotel počitniški objekt, prodaja

Posavje, Kostanjevica na Krki

Cena: 888.000 €

Opis nepremičnine

Kostanjevica na Krki, samostojna meščanska hiša, 708 m2, zgrajena, leta 1878, obnovljena leta 2015, v samem centru mesta, poleg sedanje dejavnosti, izjemno primerna za protokolarne poslovne prostore za predstavništvo, arhitekturne biro-je in inženiringe, odvetniške družbe kot tudi za družinsko bivanje z nastanitvijo za goste in prijatelje. PRIPOROČAMO!

Hiša je preurejena v sodobni BB oz. mini hotel in se ponaša z bogato okrašeno čelno fasado, obokanim pritličjem, arkadami na zadnji strani objekta, tlakovci iz okoliškega kamna in notranjim dvoriščem v senci mogočnega kostanja. Vila bi lahko služila tudi zasebni uporabi, saj ima izjemno lokacijo in ureditev - protokolarni poslovni prostori za predstavništvo, arhitekturni biro in inženiring, odvetniško družbo kot tudi za družinsko bivanje z nastanitvijo za goste in prijatelje.

 

V pritličju se nahaja profesionalna kuhinja, večji recepcijski prostor z obokanim stropom in z zaprtim kaminom, prostor, ki lahko služi kot gostinski prostor ali zajtrkovalnica in prostor za druženje, manjša soba za sestanke z veliko vinsko omaro in ločenimi toaletni prostori. Oprema pritličja in prvega nadstropja je bila izvedena s strani podjetja Stillesa, po načrtih arhitekta Gorana Dominka.

V prvem nadstropju se nahajajo štiri večje dvoposteljne sobe s kopalnico in straniščem, od teh imata dve sobi izhod na balkon, ki se razteza po celotni dolžini prvega nadstropja. Pogled z balkona je na notranje dvorišče.

V drugem nadstropju se nahajata dve večji družinski sobi za štiri osebe in tri srednje velike dvoposteljne sobe, v katere je možno dodati še dodatna ležišča. Vseh pet sob ima svojo kopalnico s straniščem. Iz vseh sob se razteza pogled na okolico mesta in samo mestno jedro. Vse sobe imajo leseni pod.
Dostop do hiše je neposredno z glavne ceste v notranje dvorišče in tudi s stranske ulice, t.i. gaze. Notranje dvorišče ima dovolj prostora za 6 parkirnih mest (zasebnih), zeleno površino in pomožni objekt s tehnološkim in skladiščnim delom. Celotni objekt je možno pozimi ogrevati in v poletnih mesecih hladiti (toplotni črpalki po sistemu zrak-zrak in zrak-voda).

 

Objekt je v celoti lastniški, brez bremen oz. hipotek in vpisan v zemljiško knjigo.

Objekt ima gradbeno in uporabno dovoljenje za nastanitveno gostinsko dejavnost.

Energetska izkaznica: v izdelavi.

 

Prodajna cena: 920.000,00 EUR + 2% davek na promet nepremičnin.

 

Osnovni podatki nepremičnine

Posredovanje:
prodaja
Šifra:
PP240932252BB
Vrsta objekta:
počitniški objekt
Tip:
hotel
Tlorisna površina:
708,00 m²
Leto izgradnje:
1878
Regija:
Posavje
Občina:
Kostanjevica na Krki
Lokacija:
Kostanjevica na Krki

Energetski razred nepremičnine

IZRAČUN KREDITA

Iz naše ponudbeveč

 • Posredovanje: prodaja
 • Velikost: 70,31 m²
 • Zemljišče: 82,56 m²
 • Cena: 188.000 €
 • Posredovanje: prodaja
 • Velikost: 712,00 m²
 • Zemljišče: 21.237,00 m²
 • Cena: 1.500.000 €