• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

Samostojna hiša, prodaja

Južna Primorska, Piran/Pirano

Cena: 2.200.000 €

Opis nepremičnine

Ekskluzivno prodajamo obnovljeno hišo - vilo v Piranu s čudovitim razgledom in pogledom na morje. Hiša je orientirana na J-Z. Nakup je lahko odlična INVESTICIJA - za namen kratkoročnega oddajanja v turistične namene. V hiši sta ločeni dve stanovanji - eno v pritličju in drugo v nadstopju, ki sta povezani z odprtim stopniščem, ki je popolnoma obnovljeno. Hiša je primerna kot družinska hiša ali za namen oddajanja.

Okolica hiše je urejena z zasaditvami trajnic, ob hiši je prostor za bazen, s čudovito oljko ter jakuzzi - jem, iz katerega je čudovit pogled na morje. Odprta terasa z zunanjo kuhinjo. Novi kamniti tlaki v okolici hiše.

Hiša je bila obnovljena v zadnjih letih, fasada,  nova okna. V letu 2023 pa so bile obnovljene vse inštalacije v pritličju, nova ogrevalna tehnika (Viessman tehnika). V pritličju nova keramika in parketi - vse višjega cenovnega razreda

RAZPORED PROSTOROV:

PRITLIČJE: odprt hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kopalnica, dve spalnici ter pomožni prostori s pralnico ter prostor za ogrevalno tehniko. Izhod na teraso iz kuhinje.

Celotno priličje je bilo obnovljeno v letu 2023, masivna kuhinja delana po meri, kuhinjski pult iz granita v enem kosu,  vse naprave in elementi Bosch.

1.NADSTROPJE: hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na teraso, kopalnica, manjša spalnica, večja spalnica z dodatno kopalnico.

Iz dnevne sobe izhod na osončeno teraso z enim najlepših razgledov na morje in Hrvaško obalo.

OGREVANJE: toplotna črpalka, posvsod so tudi klimatske naprave za hlajenje/ogrevanje, v pritličju na novo postavljeno talno gretje.

PARKIRANJE: pred hišo je zaprta garaža 30 m2, na dovozu je prostor še za parkiranje  2. avtomobilov.

LOKACIJA: 200 m zračne linije do plače, v mirni ulici, blizu centra Pirana in Portoroža.

Pogoji in ostalo

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Zemljiška knjiga in vseljivost: Vpisano v ZK,  bremen prosto.

Kupec nima stroškov s posredovanjem oz. agencijo. Za ogled ali posnetke nepremičnine nas kontaktirajte na 051 690 000, Jasmina.

Osnovni podatki nepremičnine

Posredovanje:
prodaja
Šifra:
PH307JB
Vrsta objekta:
hiša
Tip:
samostojna
Tlorisna površina:
240,00 m²
Parcela:
528,00 m²
Leto izgradnje:
1975
Leto prenove:
2023
Regija:
Južna Primorska
Občina:
Piran/Pirano
Lokacija:
Piran

Energetski razred nepremičnine

IZRAČUN KREDITA

Iz naše ponudbeveč